100% varen nakup info@kuhko.si
Metalac Posuđe
Slika izdelka povečaj
  • Dodatna slika
Primerno za električna kuhališča Primerno za indukcijska kuhališča Primerno za plinska kuhališča Primerno za steklokeramična kuhališča Primerno za uporabo v pečici Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Mere
Premer (cm) 24
Višina (mm) 61
Prostornina (l) 2,4
Teža (kg) 3

Metalac Posuđe

Inox ponev s pokrovko 24 cm Legat

76955

  • cena:  67,10 €
zaloga nakup

Za več informacij nas kontaktirajte na:
info@kuhko.si

- Legat je prestižna linija posode vrhunskih karakteristik. Skonstruirana in proizvedena je v skladu z najvišjimi svetovnimi standardi, namenjena tistim, ki posebej cenite estetskost in visoko uporabno vrednost. Kombinacija plemenitega jekla in aluminijastega dna.

PREDNOSTI:

- termolabilni vitamini se pri procesu kuhanja ohranijo

- kuhanje brez vode in pečenje brez masti

- akotermno dno zadržuje toploto pripravljene jedi 6 - 8 ur

- do 70% prihranek energije- Izdelana je iz plemenite kovine CrNi 18/10, opremljena z ročaji polnega profila in trapeznega preseka. Legat je edinstvena, moderna in ergonomsko zasnovana posoda.

- Stene posode debeline 1 mm in akotermno dno debeline do 9 mm, omogočata maksimalni izkoristek vseh karakteristik materialov, iz katerih je izdelana. Večslojno dno hitro prevaja energijo na steno posode, kar pomeni hitrejšo pripravo hrane.

- Legat s svojimi lastnostmi omogoča, da kuhate, pečete (tudi na žaru), pražite in servirate v isti posodi. Kuhanje s posodo Legat je enostavno in praktično. Pri procesu kuhanja se pomembne sestavine in termolabilni vitamini ohranijo.

- Zahvaljujoč visoki kvaliteti izdelave in materialov ima posoda ob pravilni uporabi doživljensko garancijo proizvajalca.


Izdelku so priložena navodila.