100% varen nakup info@kuhko.si
Metalac Posuđe
Slika izdelka povečaj
  • Dodatna slika
  • Dodatna slika
  • Dodatna slika
  • Dodatna slika
  • Dodatna slika
  • Dodatna slika
Primerno za električna kuhališča Primerno za indukcijska kuhališča Primerno za plinska kuhališča Primerno za steklokeramična kuhališča Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Mere
Premer (cm) 24
Višina (mm) 118
Prostornina (l) 5
Teža (kg) 5

Metalac Posuđe

Ekonom lonec 5 l - Metinox

99856

  • znižana cena:  99,60 €
    - 20 %
  • cena:  125,00 €
zaloga nakup

Za več informacij nas kontaktirajte na:
info@kuhko.si

SESTAVNI DELI:

- inox pokrovka za kuhanje pod pritiskom
- navadna steklena pokrovka
- inox lonec
- dve silikonski tesnili (originalno in rezervno)
- ventil
- inox cedilo
- navodila za uporabo

* PREDNOSTI:

- ZDRAVO: Kuhanje v odprti posodi in vreli vodi uniči večinski del vitaminov v hrani. Da bi čimbolj ohranili osnovno nutricijsko sestavo hrane je potrebno hrano pripraviti v minimalni količini vode in maksimalno skrajšati proces kuhanja, saj so vitamini na zrak, toploto in vodo precej občutljivi.

- HITRO: s koriščenjem m – inox lonca skrajšamo čas kuhanja do 70%

- ENOSTAVNO IN ČISTO: proces priprave hrane v ekonom loncu je enostaven: v posodo vstavite sestavine, zaprete pokrovko in pripravljeni ste za pripravo okusnih jedi. Ker se proces odvija v hermetično zaprti posodi, hrana ne more prekipeti.

- 5 - LETNA GARANCIJA: ekonom loncu je priložen certifikat in garancijski list, ki ga je potrebno hraniti v slučaju reklamacije (neupoštevanje priloženih navodil izniči garancijo). Garancija ne velja za potrošne dele - silikonsko tesnilo in tesnilo za ventile.

- VARČNO: hitrejša priprava pomeni manjši potrošek energije. Prav tako je m –inox lonec posoda z akotermnim dnom. To pomeni, da posodo zagrejete samo na začetku, dokler ne dosežete želene temperature, takoj zatem pa zmanjšate dovod energije na minimum.

- VARNO : za vašo varnost je m – inox lonec skonstruiran in izdelan v skladu z najvišjimi varnostnimi normami in ima štiri varnostne sisteme zaščite.

- OKUSNO: zaradi znatno krajšega procesa kuhanja se okus jedil ohrani.

* TEHNIČNE LASTNOSTI:

- izdelan iz nerjaveče pločevine
- uporabna vrednost se ob pravilni uporabi ne zmanjšuje
- akutermno dno debeline 8 mm, ki odlično akumulira toploto
- anatomska ročaja omogočata udobje in varnost pri rokovanju
- delovni ventil je težnostni, zaradi česar je varen in vzdržljiv, postavljen je v sredini kupole pokrova, kjer je tlak najbolj izrazit
- zunanja površina lonca je visoko polirana (mirror polishing), notranjost pa je fino brušena.

* VARNOST:

Večkratna zaščita – ekonom lonec M-INOX ima štiri sisteme zaščite, s čimer je omogočena varna in enostavna priprava hrane:

Odpiranje in zapiranje ekspres lonca potekata preko bajonet sistema. Pri tem se štrleči rob na loncu in upognjen del na pokrovu prekrijeta, kar je trenutno najbolj varen sistem na tržišču. Varnostni sistem za odpiranje preprečuje, da bi se lonec odprl preden se para izpusti oz. zmanjša pritisk v loncu.

Ekonom lonec je izdelan v skladu z evropskim standardom EN12778.