100% varen nakup info@kuhko.si

DOSTAVA

Ponudnik se zaveže, da bo blago dostavil oziroma storitev opravil v obljubljenem času.

Kupec bo naročeno blago dobil na naslov, ki ga bo navedel (dom, služba ali tretja oseba - v primeru dostave blaga tretji osebi bo ponudnik pri njej preveril verodostojnost naročila). Oseba, ki bo blago prevzela, mora pokazati ustrezen dokument (osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje) ter izdelek plačati. Prejemnik s podpisom potrdi prevzem blaga.

Izdelke, ki so navedeni kot "na zalogi", bomo dostavili najkasneje v 3 delovnih dneh od prejema naročila. Za ostale izdelke je rok dobave odvisen od razpoložljivosti pri distributerjih in se je pred oddajo naročila o njem potrebno pozanimati po elektronski pošti.

Stroški dostave

Stroške dostave blaga do vrednosti 40 € krije kupec in je z njimi seznanjen že v postopku naročila blaga. Stroški dostave veljajo za Slovenijo in do vrednosti naročila 40 € znašajo 3 €. Ob naročilu nad vrednostjo 40 € je dostava za Slovenijo brezplačna.

OPOZORILO: Če je izbrano plačilo po povzetju, Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino v znesku 1% oz. najmanj 0,96 €.

Dostavo naročenega blaga izvaja naš pogodbeni partner, podjetje Pošta Slovenije, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo, blago pa lahko v naslednjih 15 dneh dvignete na svoji pošti.

Navedeni pogoji dostave veljajo samo za področje Slovenije.